BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg under juni 2009

Av Lotta - 8 juni 2009 22:02

Ja som ni ser, det tog inte många minuter så fick bloggen ett namntillägg, hrmpf.... Men det är än så länge jag som skriver, Doris är för liten...

Vi har börjat språkaslite, men det får allt vara på mina villkor, det är jag stenhård med, för det är faktiskt det enda som är på mina villkor!! Den lilla illbattingen stjäl allt, nu ikväll tog hon t o m min mat!


Här har Doris fått en tuggis, matte trodde att hon skulle låta min tuggben då, men inte då....


Den som gapar efter mycket....


...Mister ofta hela stycket, än så länge kan Doris inte hoppa upp i soffan själv, så jag snodde hennes tuggis och satte mig till ro


Husse har jobbat över idag, men så fort han kom hem drog jag och matte till skogs, när jag fattade att det var Björbo vi var på väg till drog jag världens serenad i bilen, där har jag inte varit sen innan min sjukskrivning!!! Lena och Flisa stog och väntade på oss, toppen!!! Tyvärr så hade matte glömt kameran hemma så det blir inga skogsbilder, men jag kan lova att jag till mattes förskräckelse fick mig en härlig spabehandling, matte vill inte att jag ska bada nu när jag löper, men det struntar jag i...


Nu har Doris kört loppet med oss en stund, när hon började bita i mattes dator trodde jag måttet var rågat, men det är tydligen så att man måste ha överseende med valpar???


Hon är söt när hon sover i alla fall


Ser ut som en söt familjebild, men faktum är att husse var tvungen att hålla Doris så att jag skulle få äta ifred...


Nu har det lilla monstret däckat under bordet, jag ska passa på att ha husse för mig själv en stund


Go natt go vänner!


Av Lotta - 7 juni 2009 21:07

Då har man varit i Skåne då...


Det är Prima som förföljer  mig lite


Väldigt trevlig tjej, henne hade jag kunnat tänka mig att ta med hem


Men istället så blev det den här som följde med hem


Här fjäskar Doris in sig hos Moa


Ja, det blev Doris som följde med hem, en väldigt tuff  liten dam, ja, jag erkänner, hon är faktiskt ganska söt, men jag håller mig lite på avstånd, hon ska inte tro att hon kan charma oss alla så här direkt..


Ja visst är hon söt


Här ligger hon och sover hos MIN matte


Lite sotis blir jag


Det tog inte många minuter så hade hon stulit mitt ben


Matte, jag KRÄVER att du gör något åt detta!!!


Det gjorde matte, hon ringde Lena och Flisa, en promenad UTAN Doris


Flisa sticker iväg åt ett håll


Kommer tillbaka från ett annat


Så härligt att komma ut i skogen lite..


När vi kom hem så var jag och Doris ute i trädgården lite, ganska ok..


Ser ni staketet i bakgrunden, det har ju varit bråk med grannen om detta, men i dag ringde polisen, vi fick rätt!!! Staketet behöver inte flyttas, husse är nog den som är gladast, det var mycket jobb att sätta upp det!


Doris äter mat, hon gillade inte mina plåtskålar så hon fick käket i en annan skål,men aptit det har hon!!


Valpen är i himmelriket, så mycket skor att tugga på!!


Vi kan faktiskt var i samma soffa!


Nu är vi jättetrötta allihop, tur att jag, matte och Doris har semester, hoppas att hon inte är för morgonpigg i morgon...


Sov så sött alla goa vänner

Av Lotta - 5 juni 2009 20:25

Matte hade massor att göra på jobbet idag, allt skulle bli färdigt och till slut så var mattes skrivbord rensat, soporna utburna och allt var sååååå fint. Nu har vi semester en vecka, Bo-Lennart och Annika sa hej då till mig både länge och väl, känns som vi ska borta länge...


Max och Moa har kommit hit, alltid lika roligt, Max har tyvärr försvunnit iväg igen och väntas inte tillbaka förrens imorgon...


Vi har otroligt mycket att göra här hemma också enligt matte, en av saker på hennes lista var tydligen att plåga mig, jag ska klippas, har fått mycket tovor igen:-(.

 Nu ska vi ha lite fredagsmys, blir tyvärr inga bilder, kameran är så dålig så matte ids inte springa runt och  ta kort.


Ha en trevlig helg!


Av Lotta - 4 juni 2009 09:47

Jag och matte var lite trötta i går kväll så vi orkade inte blogga. Matte muttrar även något om en skitkamera, bilderna blir inte alls bra längre, bara en massa sudd, trots att hon inte ändrat några inställningar, inget roligt.. Ny kamera ska införskaffas men det är lite mycket just nu, med införskaffning av valp och ny dator, man kan inte ta allt på en gång..


I går var vi på promenad med Flisa och Tova vid Nordtorp, Milou fick tyvärr inte följa med eftersom jag löper, gud vad löjliga de är mattarna, lite kan vi väl få roa oss??


Jag hittade ett väldigt härlgt dike


Kolla, jag är bitvis lika mörk som Flisa


Jag och Tova har hittat något intressant att nosa på


Matte suckade, något om att Tova var så vit och fin, jag förstår ingenting??


Godisletning


När jag kom hem blev det dubbeldusch, alltså att husse och matte fick hjälpas åt, en massa schampo gick det åt och sen var jag helt slut, sov under en filt i soffan nästan hela kvällen.


I dag är vi lediga på förmiddagen, brukar innebära att matte ska jobba kvällen, så det blir nog ingen blogg ikväll heller..


Matte ber även om ursäkt om det är mycket konstiga sammanskrivningar i bloggen och i lämnade kommentarer, den nya datorn har mycket kortare mellanslagstangent så det blir mycket fel så här i början..


Ha en underbar dag!

Av Lotta - 2 juni 2009 20:28

Jag har minsann fullt upp stress, stress, stress, jag har utnämnt mig själv till förste flugfångare, jag jagar flugor hela tiden, klättrar i möblerna, hoppar och river på matte, när jag försökte ta mig upp på tvrumsbordet så var det tydligen nog, matte blev JÄTTEARG och när hon är arg är hon inte rolig vill jag lova...

Hon tyckte nog att jag behövde göra av med lite energi så hon stoppade in mig i bilen, nytt ställe i dag, Sjöbo sommarstad, där får hundar bada, härligt!!!

Lena och Flisa var också med!


Flisa i vassen


Nosar in det nya stället


Hej och hå böljan den blå...



Fick mig en liten kallsup


Blääää, har du inget godis...



......då drar vi igen....


Det var ett fint badställe, dit kommer vi nog åka fler gånger. Vi tog en promenad och kikade på de små stugorna också,så söta!!


Nu ligger jag här och gruffar, husse har grabbarna i källaren, jag hör dem allt och det stör mig, jag vill ju sova..


Sov gott ni som kan!

Av Lotta - 1 juni 2009 21:20

Det blir en ganska fattig blogg idag, matte har varit och köpt sig en ny dator så hon har inte riktigt tid med bloggandet..


Igår kväll hände det, det jag har bävat för, matte tog fram förnedringsbyxorna, en svart trosa som jag ska ha på nätterna nu när jag löper, det finns inget jag avskyr så mycket som denna byxa, jag blir alldeles paralyserad, sen tar jag sats och rusar upp och lägger mig, jag vill inte att någon ska se mig med byxor på.. Än så länge har matte inte lyckats ta kort på eländet men det kommer säkert, allt för att förnedra mig så mycket som möjligt...


Det har varit väldigt varmt idag, man ska absolut inte klaga, men en liten önskan om semester kan man väl få ha?!

Efter jobbet tog matte ner mig till båtplatsen så jag fick svalka av mig lite


Jag simmar åt ena hållet


Jag simmar åt andra hållet


Dags att gå upp..


Eftersom båtplatsen är nära vägen så fick jag inte vara lös utan matte satte ihop långlinan med kopplet, jättesmart, eller inte, kopplet var ju dyblött och alldeles grusigt när jag väl kom upp, ja ja hon får skylla sig själv..


När vi kom hem väntade faktiskt en överraskning, matte hade köpt ett ben till mig, min absoluta favoritsort, kan det vara det dåliga samvetet kanske..


MUMS!!


Du är nästan förlåten matte


När man inte orkar mer så kan man använda det som huvudkudde..


När matte åkte för att införskaffa sin nya dator så var jag med husse ute i trädgården och sen kom matte hem och myste på gräsmattan med mig. farmor och Åke dök också upp för en fika på altanen, alltid lika trevligt!


Nej nu ska den här datorn tömmas, allt ska läggas in i den nya, håll tummarna för att allt funkar


Sov så gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards