BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg den 19 februari 2009

Av Lotta - 19 februari 2009 20:27

Nu är vi tillbaka till det normala, mattes förkylning börjar bli bättre så idag har vi jobbat som vanligt, eller ja, på förmiddagen blev det fullt hus framför Tvn, det skulle kollas på skidskytte. Jag tycker nog att om matte ska missköta sitt jobb så ska hon göra det för att ägna sig åt mig! När det var som mest spännande så dök Rolf upp och med sig hade han Baloo, jag blev själaglad, men Bo-Lennart uppskattade inte när Baloo ställde sig framför tvn. När silvret var bärgat så gick vi ut och busade i snön, Baloo han är stor, men jag, jag är snabb!


Efter jobbet hade matte och Lena bestämt att vi skulle ut, med tanke på snön som kommit i dag så åkte vi inte hela vägen upp till Björbo, vi parkerade halvägs upp och gick på lite nya vägar. Massor av nysnö och massor utav nya dofter, så trevligt!

Flisa, jag håller koll, du kan springa genom röret


In med rumpan nu då..


Välkommen ut på andra sidan!


Nej, det ser lite läskigt ut, jag står nog över


Jag "tryfflar" lite i stället


I dag är jag ett snömonster!


Snacka om mulad




När vi kom tillbaka till bilarna så blev mattarna glada över att de inte försökt köra ända upp, det var det nämligen någon annan som gjort, bilen stog på tvären över vägen och var på väg ner för ett brant dike. Lena o matte ryckte ut, försökte knuffa upp bilen, men den fortsatte glida bakåt så det fick ringas in proffshjälp. Vi kom lyckligt hem och där fick jag nästa överraskning, ett nytt märgben!


SÅ GOTT!!!


Smask!!


Jag var så upptagen med benet att jag totalt missade att övervaka barnens packning, får nu hoppas att det blev rätt ändå!


Sov så gott mina vänner

Av Lotta - 19 februari 2009 09:17

God morgon, underbar dag, mer snö har det blivit och mattes frustration från igår har lagt sig!

Med allt ståhej som var igår så missade jag att vi blivit utmanade av gullige Gazton! Utmaningen går till så att man ska lägga ut 5:e bilden i 5:e mappen och berätta lite om den, vidare så ska man utmana 5 nya. Jag gör som så att alla som vill får känna sig utmanade...

Soffan på jobbet, jätteskön att sova i, helt utmärkt att gosa i och världsbäst på att gömma sig i när man snott något man inte får ha!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards