BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Lotta - 22 februari 2009 23:08

Den här fina boken kan man vinna om man går in på  http://www.hundblogg.bloggagratis.se



Håll tummarna för oss!

Av Lotta - 22 februari 2009 19:27


I dag har vi haft ett (ganska) späckat program! Efter att matte sett färdigt på det livsviktiga skidskyttet så åkte vi till Björbo, denna gången parkerade vi ännu längre ner och började gå uppåt, ett tag trodde jag att matte skulle tuppa av, uppförsbacke, blötsnö, förkylning och rökning är ingen bra kombination, men till slut så var vi uppe! En massa blötsnö var det som sagt, solen sken och livet var härligt. Två trevliga Schnauzerkillar sprang vi på


Ja du Stella, vad ska vi hitta på idag??


Kolla där kommer det ett par snyggingar


Tjenare, Frasse och Felix heter vi


Nej, inga pussar på första dejten


men Flisa, kom tillbaka, du behöver inte ta båda grabbarna!


Vi kommer!


När vi kom hem så var matte helt slut så hon vilade en stund medans husse lagade mat?! I frysen hittade han ett märgben till mig, kan ju säga att det var så gott så de fick äta sin middag utan att jag tiggde. Precis när disken var klar så kom farmor och Åke, dem hade jag inte träffat på länge, jag blev totalt överlycklig när de körde in på uppfarten, det fikades och pratades och jag var då med hela tiden, livrädd att missa något. Hörde att matte började prata klippning så jag gjorde allt för att få följa med farmor hem, men tji fick jag, de hann inte ens ut innan jag åkte upp på bordet.


Snälla, kan jag inte få följa med er hem???


Ser du inte hur lidande jag är, nu får du snart vara klar..


I dag var det en sådan jobbig klippning, matte blev inte nöjd så hon skulle bara putsa lite till och så lite till och lite till.... Hon klippte väl inte så mycket totalt sett men jag gillar det INTE!!


Lova att du är klar nu!


Nu ska jag sova! Ha en fortsatt trevlig kväll, Tjing på er!

Av Lotta - 22 februari 2009 11:43

Det är söndag, matte börjar få ångest, i morgon ska det jobbas igen... Tydligen är det så att vi bara ska jobba en vecka och sen ska vi ha semester, undra hur det blir, det är ju inte husvagnsväder precis, inte är det jul heller, hmmmm, de pratas om fjällen, ja ja den som lever får se...


En annan sak matte har haft ångest över är mitt ätande, alla hon pratat med som har Lagotto berättar hur matglada deras hundar är, de där torrfoderkulorna hinner knappt landa i skålen förren de är i Lagottomagen, så har det INTE varit med mig, 1 till 2 portioner i veckan har jag ätit. Familjen har försökt med allt, men inget har hjälpt, det har byts matsort, det har varit tyst, det har varit livligt, kulorna har lagts i blöt, kulorna har varit torra, det har blandats med färskfoder (som fick min päls att bli risig), äggula eller fil har det även blandats med, inget har hjälp! Jag har aldrig någonsin norpat mat heller och det är tydligen INTE normalt, en Lagotto ska ta mat från bord och bänkar, de ska tigga!! Jag får väl erkänna att tigga, det gör jag, fast ganska lugnt och stillsamt.


Nu helt plötsligt har allt släppt, jag äter min mat, varje dag, 2 gånger om dag till och med och det är faktiskt så att jag blivit mycket piggare av detta, orkar busa mycket mer, matte slipper att vara orolig, så alla mår bra av mitt ätande. I dag hoppade jag även upp mot mattes ben när hon fixade frukost men det hade jag inget för så normal vill hon inte att jag ska vara, men sen fick jag mig allt en smakbit av smörgåsen, en duktig hund som äter sin mat får smaka på godsaker ibland!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards