BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Lotta - 7 mars 2009 21:47

I dag har det varit en upp o ner dag... I morse var det en evig väntan, Lena skulle till frissan så jag satt och väntade, längtade så efter att få busa med Flisa. Så äntligen ringde Lena, vi satte oss i bilen och åkte till Björbo. Mycket av snön var nu försvunnen och en massa härliga diken och spagropar hade kommit åter :)


Nä du Flisa, hitta din egen grop!


Jag vaktade min grop, morrade åt Flisa när hon försökte hoppa i, till slut blev matte arg och röt till, jag sprang upp och Flisa fick sig ett dopp


Lite snö och lite vårgrönt, känns som det är på väg åt rätt håll


När vi sprang där i godan ro så hörde jag plötsligt något bakom mig, vände mig om och uppe på en hög kulle stog det en stor brun hund, jag tittade på honom, han tittade på mig och så satte han av, rätt mot mig, jag blev livrädd, gjorde det enda rätta, sprang för livet, så fort har jag aldrig sprungit, matte ropade men jag vägrade komma tillbaka! Jag hörde oxå att någon ropade på den stora hunden, som tur var så var han lydig, han stannade, vet faktiskt inte om det var så att han verkligen var lydig, tror snarare att han insåg att han aldrig skulle komma i kapp mig!

När jag såg att han var kopplad så återvände jag till matte, men jag hade väldigt svårt att koppla bort det hela, kände mig lite stressad.


Flisa letar godis


Jag sitter på helspänn, var tog han vägen, han kommer väl inte tillbaka?


Vi åkte hem, jag blev tvungen att duscha, matte städade och husse snickrade, såååå tröttsamt....

Efter kvällsmaten fick jag mitt lördagsgodis

Mums, grisöra, sååå gott!


Det var dags för andra chansen på tv, totalt ointressant, matte hade redan räknat ut hur det skulle gå ( hon fick rätt också) jag tog mig därför en liten tupplur så nu är jag pigg o glad, kanske kan övertala matte att gå ut så här på kvällskvisten??


Vi har fått en utmärkelse av fine Totti, vi tackar och bockar

Vi skickar den vidare till alla som vill, har så svårt att välja bland alla fantastiska bloggar som finns!


I dag avslutar jag med en fin bild på mig som valp, det är min mormor, även "känd" som Kulan som både tagit bilden och gjort den så här fin

Sov så gott!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards