BlondinStella & TuffaDoris

Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Lotta - 30 juni 2009 21:58

Då har vi jobbat i två dagar, det är varmt på kontoret vill jag lova....

I går efter jobbet åkte jag, husse, matte och Doris och badade, det var bara vi hundar som badade, de är riktiga badkrukor, de andra två.


Gillar inte riktigt att jag måste ha koppel


men det är helt klart bättre än inget


Kolla, upplärd och klar, hon går i frivilligt


Fast inte simmar hon inte, det får bli nästa lektion!


I dag på jobbet trodde jag först att matte hade blivit tokig (igen). Hon försökte med alla medel att få Doris att äta och dricka, men det funkade inte och när Doris inte äter och dricker då är det något ALLVARLIGT fel!!! Matte spolade upp vatten i vasken och där satte hon Doris???? Men vet ni, det funkade faktiskt, hon piggnade till och fick i sig mat och dryck och sen var som vår vanliga vettvilling! Innan vi skulle åka hem gjorde matte likadant igen, den här gången åkte både jag och Dorran ner i vasken, ganska gott faktiskt och med tanke på hur varm bilen var så var det nog klokt!


När vi kom hem så satt vi trädgården en stund, lite bad i baljan och lite godisletning sen så somnade matte så gott på soffan när vi kom in, hon sov sig igenom både åska och en yttepytte regnskur.

Nu ikväll har jag och matte varit på Hestra för en promenad


Hmmmm, hoppas, hoppas...


Någon spagrop borde det finnas...


Nu är jag något på spåren


men vad fasen, detta är ju ynkligt...


Jäkla skitskog, nästa gång vill jag bli lerig om tassarna i alla fall!


Tycker det är dåligt att alla gropar är borta, matte klagar på min päls, inte konstigt alls, kan inte komma ihåg när jag fick mig en rejäl inpackning senast!!!


Nu kommer vi till Dagens Doris; matte tyckte att det blev väldigt tyst här i kväll, det är vi inte van vid sen vi fick hem Dorran, hon letade överallt, ingen Doris, helt plötsligt hör hon ett ynkligt ljud, Doris har tagit sig ut på altanen genom dörren som stog på glänt och var spärrad, alltså kunde hon inte komma in igen, hon blev så lycklig över att komma in att hon haft världens valpryck med både spring och ljud...


Nu ska vi se färdigt Morden i Midsommer


Go natt Go natt!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards