BlondinStella & TuffaDoris

Direktlänk till inlägg 26 juli 2010

Borås nya golfbana

Av Lotta - 26 juli 2010 18:57

Oj vad tiden springer iväg, vi har haft en bra vecka trots arbete, på kvällarna har vi varit ute med Lena o Flisa, letat nya rundor i skogen och badat massor!!

 

De dagar det har varit fint väder så har altandörren stått öppen hela tiden, jag och Dorran har fått komma och gå som vi vill, kan säga att vi har tackat för det på ett ypperligt sätt, vi tänkte att husse kan starta golfklubb, bra pengar i det har vi hört...


  


   


   


   


Japp, matte räknade i dag, 16 hål har vi kommit upp i, bara 2 kvar!!! De riktigt stora och fina groparna har husse lagt galler över så de inte blir förstörda, tror ni han är lycklig eller??? Golfbana i trädgården och tapetsering innomhus, han har det allt bra vår husse!!!

I dag har han klippt gräset oxå så nu tänkte vi be morfar komma hit med golfklubborna och kolla om banan är ok eller om vi har lite efterarbete att göra.

 

Matte tycker också att vi varit duktiga vi har fått tuggben av henne, hon säger att det är för att vi ska ha annat att göra?? Vi fattar ingenting, men gott är det

 

   

Doris intar sitt på gräsmattan

 

  

Själv ligger jag inne, vill ju inte bli för solbränd..


Efter promenader, grävarbete och tuggning så blir man ju lite trött


    

Då kan man ju somna sittandes på DorrisTorris, hon märker ju inget ändå...

 

Nä, om man skulle ta och gå ut och fixa de sista två hålen nu....

 

Ha det bäst! 

 
 
Sigge

Sigge

26 juli 2010 20:11

Finns massor med pengar att hämta. När jag och matte åkte till biodlaren och köpte glasburkar idag passerade vi en golfbana.
Kostade endast x antal tusenlappar i medlemsavgift.
Matte höll på att köra va vägen.
Så sätt i gång ni kommer att bli stenrika

http://svamphunden.bloggplatsen.se

 
Rudi

Rudi

26 juli 2010 20:31

Har ni fått starta-eget-bidrag tjejer? Vilken attans bra idé, när gräsmattan bara ligger där till ingen nytta annars. Och det brukar vara dom rika, tjusiga killrna som golfar, så vem vet ni kanske hittar varsin krösus bland hålen! Puss tjejer!

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Totti

Totti

26 juli 2010 21:39

Ja, är det slut på semestern så är det. Alla måste jobba och dra sitt strå till stacken. Och ni kan ju ta inträde i frolic!

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

helena o tosca

26 juli 2010 22:37

snyggt jobbat!!!

 
Ludde

Ludde

26 juli 2010 22:58

Jag kommer gärna och slår några slag på eran bana. Se till att hussen klipper greenerna snyggt bara. Kramis!

http://hundenluddesblogg.blogspot.com

 
Ellior Kung af Upphärad

Ellior Kung af Upphärad

26 juli 2010 23:41

Fasen vad ni är duktiga.... vi får prova detta här hos oss när ni kommer och hälsar på nästa gång. Husse blev alldeles hänförd när han såg på alla golfhålen "har hundarna grävt alla dom hålen"?? sa han och jag tyckte att det hördes beundran i rösten.
Jag kan be Kulan att prata med killarna på golfbanan här, dom behöver sommarjobbare det vet jag, själv kan jag ju jobba i restaurangen och ta hand om fördisken :-) Fy attan va smart, jag skall ta hand om detta redan i morgon, och så kan ni ju bo här medan ni jobbar och.... "nu ska du bara vara tyst" säger Kulan till mig.... vadddå!!!!
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

 
Katarina

Katarina

27 juli 2010 09:10

Tack för din kommentar - så skönt det är att höra att det finns fler med liknande erfarenheter. Tror också att man bara måste sära på dem i sådana situationer - det är inte ok att de skadar varandra.

Golfbanan ser ut att bli fin! ; )

http://hunddagboken.blogspot.com

 
Carina

Carina

27 juli 2010 21:12

Oj inte dumt med en egen privat golfbana :-) kämpa på så alla hålen kommer dit sen kan ni börja ta betalt för att folk ska spela där... Vad härlig sista bilden är vilken stil du har :-) ha det gott, kram

http://tysonochganget.blogspot.com

 
StellaBella

StellaBella

28 juli 2010 08:04

Men va lyxigt med egen minigolfbana! Det kanske man skulle börja göra ;). Ni är inte dumma ni!

KramKram från Stella.

http://stellabella.bloggplatsen.se

 
strövelstorpslagottona

strövelstorpslagottona

28 juli 2010 22:07

Så jädrans duktiga ni är och det utan våran hjälp.
Vi kan annars se till att det blir en internationell bana, vi är ju vana.
pussar

http://lagottoflickorna.bloggplatsen.se

 
Kasper

Kasper

28 juli 2010 22:15

Hihihi, såna där galler lägger min matte också över sånt hon inte har förstånd nog att uppskatta på samma sätt som jag! Korkat av henne!
Hoppas eran matte är smartare än min, och tar sitt förnuft till fånga och låter er fortsätta ert lönsamma och altruistiska jobb att liksom betala dom för kost och logi, eller vad det är det heter... ;)

http://www.belof.se/Kasper-index.htm

 
cesare

cesare

30 juli 2010 10:51

Tjena brudar !
Ett snyggt anläggningsjobb ! Matte å husse kommer gärna å testar banan. Själv gräver ja mest björnfällor, man vet ju aldrig om det kan komma nån nalle
Kramar från Cesare

http://www.lagottocesare.bloggaplatsen.se

 
Edith

Edith

30 juli 2010 11:50

Ni är ena riktiga mästare att gräva hål. Skickligt! Jag och Hilda har också legat i på vår gräsmatta, men ännu så länge har vi bara kommit upp i två håll tillsammans men dom är å andra sidan väldigt djupa. Colliekramar

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Busan

Busan

31 juli 2010 07:42

Men vilka smarta brudar! Ni blir ju självförsörjande !

http://lagotto.hepp.nu

 
Bella & Smilla och matte

Bella & Smilla och matte

31 juli 2010 08:13

Ha ha den golfbanan kan man bli avundsjuk på snyggt jobbat. Tänkte vi skulle träffats en dag men dagarna bara försvinner och vi inget hinner.

http://teamlagotto.blogg.se

 
Torsten

Torsten

31 juli 2010 12:53

Jösses....så himla duktiga ni har varit!!! Husse måste ju vara både glad o stolt, det är nog inte alla som har en egen 18-hålsbana hemma på tomten! Tycker nog att ni ska få en riktig GOD belöning!
Fortsätt så...;)
Kramar från er egen fina Prins!

http://prinstorsten.blogg.se

 
Tessan

Tessan

1 augusti 2010 00:44

Haha ja säer då det...TUR att vi inte har så stor trädgård för jag tycker det räcker med en minigolfbana här hemma:) Kompostgaller försäljningen måste ha ökat ngt i hästväg sedan Lagotto stigit i antal här i sverige! Vi borde få en del i vinsten;)
Ha det så himla göttigt!

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Älsa o Ästher

Älsa o Ästher

1 augusti 2010 08:15

hihihi..vilken supersmart idé med golfbana....sen vill vi bara tala om att våran matte fick ett skrattanfall då hon såg Stella använda Doris som stol=)))) ni är då för roliga ni brudar=)))
ha det så bra!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tosca & Pamina

2 augusti 2010 14:13

Ni slår oss med 8 hål....... attans!
Matte var inte så lycklig när vi gjorde tre fina hål in under friggeboden......den lär väl visst inte stå så säkert....Nu har matte lagt en massa småsten runt boden - inte lika kul att gräva i!
Ha det gott på semestern!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 15 mars 2014 14:58


Eller ja, i vår vanliga skog men det låter ju inte så spännande      Det var länge sedan vi fick leta tryffel så det var extra roligt. Matte har köpt tryffel från Gotland, hon brukar ta med 4 små bitar ut, de ligger i små filterpåsar, hon binder ...

Av Lotta - 11 februari 2014 19:01

Ja matten är hopplös, när det blir för mycket med jobb och renovering så glömmer hon bloggen :-( men vi ska väl vara glada att hon inte glömmer oss....Sen sist har Dorran varit krasslig, matten har varit krasslig, det har jobbats mycket, det har reno...

Av Lotta - 17 januari 2014 22:03

Fredagar brukar vara bra dagar, matte försöker se till att vi slutar tidigt, så var inte fallet idag! Hon jobbade och jobbade.... Till slut märkte vi att hon började bli klar, äntligen dags för hemgång, eller INTE! Hon började plocka av ett skrivbord...

Av Lotta - 12 januari 2014 21:05

...... Med nytt kök?Det är inte mycket som är roligt tycker vi fyrbenta, det skruvas, hamras, borras och framför allt väsnas mest hela tiden. Just det, glömde att det svärs något väldigt oxå... Doris trivs inte alls, blir alldeles paralyserad oc...

Av Lotta - 5 januari 2014 00:33

Ja vi har inte börjat det nya året med raketfart direkt...Grått o trist ute och renovering inne, ja ja det blir nog bra, en vacker dag är köket färdigt och snart våras det för våren :-)Vi slöar vidare så länge Ha en riktigt trevlig Tre...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards